čtvrtek 1. března 2012

jak a proč blog a jak bude fungovat

Dnešní datum se neopakuje každý rok, tak toho musím využít a napsat nějaký příspěvek.



Proč jsem vytvořil blog, k čemu slouží a jak funguje. Vzhledem k naší plánované cestě je to jedna z forem, lepší než používat nějaké facebooky a jiné sociální sítě. Je to pro ty, kteří se se sociálníma sítěma nekamarádí a taky jen pro ty, kteří nás chtějí sledovat a komu dáme odkaz.

 Vztahuje se to k této cestě, možná i k cestám příštím, no nikdo neví. :-)


Budeto tedy jedna z forem jak budeme o sobě dávat vědět, kde se zrovna nacházíme a tak vůbec. Kontakt prostřednictvím telefonu, sms a emailu by nebyl zrovna efektivní jak cenově tak i že bychom na někoho mohli zapomenout.

Ke každému příspěvku je možné dát komentář, budeme rádi, když nám občas takto něco napíšete a budeme vědět že jsme s vámi v kontatku.

Rádi Vám pošleme pohled !! Stačí, když nám právě do komentáře napíšete adresu.
Jestli nechcete takto psát, tak prosím emailově na mojí emailovou adresu na hotmailu - předmět POHLED

Na blogu je možné se také přihlásit k odběru - zadat svojí emailovou adresu a bude Vám chodit, nově přidaný příspěvek emailem.

Fotky - fotky zřejmě budeme dávat průběžně na mé album na picassawebu. Uvidíme jak to půjde a budu informovat v příspěvcích .....

Takže, držte nám palce.

2 komentáře:

  1. tak už snad by měl jít napsat komentář, bez toho aniž byste byli registrovaní uživatelé Gmailu a dalších nějaký serverů ..... prostě můžete psát anonymně, jen tak .... Zatím, Pavel

    OdpovědětVymazat
  2. Pohladicu prosim :)
    Kravany 248, 059 18
    Slovakia

    OdpovědětVymazat